lakásfelújítás
Lakásfelújítás Budapest

Lakásfelújítás egy kézben

Lakásfelújításunk az Ön kényelméért


Tisztasági festés, mészfestés Budapest


Elkészítése 1 munkanap lakásmérettől függetlenül!
Budapest és Pest megye valamennyi településére elmegyünk! 
Egy átlagos lakás festése 40.000- 65.000 Ft anyaggal együtt! 
Közös képviselők, Önkormányzatok jelentkezését is várjuk!

Tisztasági festés Budapest


A tisztasági festéseknél is fontos az összeszokott szakembergárda!
A határidőket betartjuk maximálisan, bútorait, környezetét megóvjuk.

Tisztasági festések Budapest

Tisztasági festés

Mi a tisztasági festés lényege? Minél kevesebb munkával érjük el a tisztaságot lakásunkban, minél olcsóbban. A tisztasági festéssel elérhető a szobafestéskor megszokott élmény, de nem teljesen ugyan az!


Tisztasági festés ingyenes ajánlatkérő


Tisztasági festés és a környezetünk

Minden embernek megvan az elképzelése lakásának festéséről, vagy a tisztasági festéséről a feújítás után! Segíteni szeretnénk életterének javításában, egy tisztasági festéssel.

Ez a festési munkafolyamat nem tartozik a drága munkálatok közé! Sőt a tisztasági festés nevezhető olcsónak is, a tényleges szobafestő munkához viszonyítva. A tisztsági festése után javulni fog a közérzete, más lesz az életkedve is egyben, s nagymértékben olyan lesz a lakása - otthona, mintha egy lakásfelújításon esett volna át. Modernebb, divatosabb is lehet a lakása. otthona! A festék kiválasztásánál fokozott figyelmet szenteljen a festék minőségére, felhasználási területére. Óvja a környzetünket, ne öntse a mosogatóba a maradék festéket!

Tisztasági festések Budapesten


Mészfestés és a tisztasági festés

A mészfestés lényege, az egészséges környezet megteremtése, és a fertőtlenítés. A mészfestést általában fehér színben készítjük, de lehet hozzá adni színező anyagot is, mellyel pasztell színeket érhetünk el. A mészfestésnek köztudomású a fertőtlenítő hatása. Elsősorban régi házaknál alkalmazzák a mészfestést, napjainkban egyre kevesebbet használják. A mészfestéseket konyhákban, fürdőszobákban, pincékben, mosókonyhákban használjuk elsősorban. Új épületek első festésénél is a meszes tisztasági festést ajánlanám első rétegben. Alkalmas nyaralók, lépcsőházak, gazdasági épületek festésére, az ára viszonylag olcsó. A tisztasági festés gyorsan kivitelezhető, akár egy nap alatt is új lehet lakása belsője.

Tisztasági festést általában öt évente célszerű végeztettni. Tisztasági festéskor lehet egyszerű fehér, vagy lehet akár színes is a falunk. Az egyéni ízlések eltérőek még tisztasági festés alkalmával is. Van aki a fehér falat részesíti előnyben, van aki a színeset, viszont a lakásfelújítás élmánye tartós kell hogy legyen! A tisztasági festés munka lényege, az élhető környezet elérése, a lehető legkedvezőbb árakon. ebben partner Önnel a Lakásfelújítás1 Kft. Érdemes kikérni szakember véleményét a színek harmóniájáról akár egy egyszerű tisztasági festés alkalmával!
Tisztasági festést szeretne lakásában? Tisztasági festése előtt kérjen ajánlatot tőlünk is.

A tisztasági festés nem azonos a szobafestéssel, bármennyire is hasonlatos munka!
Lépjen főoldalunkra: Lakásfelújítás1 Kft -Blog - Garancia - Minőség - Jó - Ár
Vida Ferenc
Lakásfelújítás1 Kft
0630-498-8712


© 2010-2013 All Rights Reserved www.lakasfelujitas1.hu

Lakásfelújítás 1 Kft
Lakásfelújítás 1 Kft